Wanneer u uw hond brengt nemen we eerst met u door wat uw wensen zijn.

Tips

1.    Laat uw hond goed uit voor u naar de trimsalon komt.
2.    Ook uw loopse hond is welkom. Fijn als u het wel even meldt.
3.    Mocht u hond ergens last van hebben dan horen wij het graag zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

De knip honden worden altijd twee keer gewassen. Eén keer met een diepreinigende shampoo en één keer met een shampoo die het haar weer sluit. Daarna wordt uw hond geföhnd en in model geknipt.

De pluk honden dienen een week voor en een week na de trimbeurt niet gewassen te worden. Omdat de poriën bij het plukken open gaan staan kan er shampoo in komen en eventueel ontstekingen veroorzaken. Wanneer de hond een week ervoor gewassen wordt, is het haar te zacht om goed te kunnen plukken.

De hond  die verhaart wordt twee keer gewassen. Een keer met een diepreinigende shampoo en een keer met een shampoo die het haar weer sluit. Daarna wordt uw hond geföhnd en in model geknipt. Bij sommige honden wordt een creme gebruikt om het haar nog beter los te kunnen blazen.

Gebitsreiniging

Binnen 15 minuten op een pijnloze en dier vriendelijke manier.

Veel honden hebben gebitsproblemen zonder dat de eigenaar dat weet. Een gebitsreiniging bij de dierenarts gaat vaak onder narcose. Dat kost niet alleen veel geld maar een narcose is ook niet wenselijk voor uw hond.

Bij ons  kunt u terecht voor een gebitsreiniging. Onze innovatieve reiniging is volledig beweeg loos, door een niet borstelende en geluidloze tandenborstel. Tandplak wordt verwijdert, bacteriën worden gedood en de tandsteen wordt makkelijk weg gehaald. Hierdoor behoudt de hond een gezond gebit waar hij lang plezier van zal hebben. Tevens kunt u weer genieten van een aangenamere geur uit de bek. Wanneer u voor deze reiniging kiest, samen met een trimbeurt, dan zijn de kosten hiervoor € 20,00.

Bij alle trimbeurten

De nagels worden geknipt, de liezen geschoren en bij de geslachtsdelen netjes kort gemaakt. Aan de onderkant van de voeten, tussen het grote kussentje, wordt het haar kort gemaakt zodat de hond de voet goed kan blijven bewegen en er niet snel klitvorming op kan treden. Mocht uw hond een gevoelige huid hebben dan hebben wij daar speciale shampoo voor.

Pup
Bent u bezig met het opvoeden van u pup? Mis dan niet het gratis puppy wen uurtje bij Trimsalon met Bubbels! Als u even belt voor een afspraak dan kan uw pup zonder stres rustig rondsnuffelen en wennen aan de geluiden in de trimsalon.

Al vanaf ca. 15 weken (na de laatste pup-enting) kan een pup naar de trimsalon. Zo kan deze vast wennen aan de kam, borstel en schaar. We doen de pup nog niet in bad, maar laten deze alleen wennen aan geluiden die hierbij horen, zoals de kraan, föhn en de tondeuse. Ook kan uw puppy wennen aan de trimtafel die op en neer kan, al met al heel wat eerste indrukken… Uiteraard krijgt u tips omtrent de verzorging van uw pup.

Mogelijkheden

Wassen
Fohnen
Effileren
Knippen
Plukken

Ontwollen
Ontklitten
Oortjes schoonmaken
Nagels knippen
Vlooienbehandeling

Staat uw wens er niet bij, vraag het gerust!