Wanneer u uw hond brengt nemen we eerst met u door wat uw wensen zijn.

Tips

  1. Laat uw hond goed uit voor u naar de trimsalon komt.
  2. Ook uw loopse hond is welkom. Fijn als u het wel even meldt.
  3. Mocht u hond ergens last van hebben dan horen wij het graag zodat we hier extra rekening mee kunnen houden.

De knip honden worden altijd twee keer gewassen. Eén keer met een diep reinigende shampoo en één keer met een shampoo die het haar weer sluit. Daarna wordt uw hond geföhnd, geborsteld, gekamd en in model geknipt.

De honden met een “plukvacht” worden bij ons geknipt. Er zijn zoveel honden die het plukken als heel naar ervaren, dus wij zijn hiervan afgestapt. De vacht past zich vanzelf aan en zal iets zachter worden. De honden die het vervelend vonden om geplukt te worden, worden nu lekker gewassen en geknipt en we kunnen veel fijner met ze werken.

De hond die verhaard wordt ontwold en twee keer gewassen. Een keer met een diep reinigende shampoo en een keer met een shampoo die het haar weer sluit. Daarna wordt uw hond geföhnd, geborsteld, gekamd, nagels geknipt en in model geknipt zoals dit bij het ras hoort.

Gebitsreiniging

Binnen 15 minuten op een pijnloze en dier vriendelijke manier. Meer informatie vindt u onder Gebitsreiniging.

Bij alle trimbeurten

De nagels worden geknipt, de liezen geschoren en bij de geslachtsdelen netjes kort gemaakt. Aan de onderkant van de voeten, tussen het grote kussentje, wordt het haar kort gemaakt zodat de hond de voet goed kan blijven bewegen en er niet snel klitvorming op kan treden. Mocht uw hond een gevoelige huid hebben. Wij werken met veggie shampoo waardoor de huid niet geïrriteerd raakt.

Pup
Bent u bezig met het opvoeden van u pup? Mis dan niet het gratis puppy wennen bij Trimsalon met Bubbels! Als u even belt voor een afspraak dan kan uw pup zonder stres rustig rondsnuffelen en wennen aan de geluiden in de trimsalon.

Al vanaf ca. 12 weken (na de laatste pup-enting) kan een pup naar de trimsalon. Zo kan deze vast wennen aan de kam, borstel en schaar. We doen de pup nog niet in bad, maar laten deze alleen wennen aan geluiden die hierbij horen, zoals de kraan, föhn en de tondeuse. Ook kan uw puppy wennen aan de trimtafel die op en neer kan, al met al heel wat eerste indrukken… Uiteraard krijgt u tips omtrent de verzorging van uw pup.

Mogelijkheden

Wassen
Fohnen
Effileren
Knippen

Ontwollen
Oortjes schoonmaken

Gebitsreiniging
Nagels knippen
Vlooienbehandeling

Staat uw wens er niet bij, vraag het gerust!