Iedere hondenliefhebber wil het beste voor zijn/haar hond. Door goed te kijken en aan te voelen wat de mogelijkheden met de hond zijn, weet de hond wat de bedoeling is en zal hij zich prettiger voelen op de trimtafel om zich te laten verzorgen. Dat is niet alleen fijn voor de hond maar ook voor het eindresultaat.

Voordat ik hondentrimster werd heb ik jaren in de marketing en sales gewerkt. 12 jaar heb ik mij ingezet bij de brandweer als brandweervrouw en ben 15 jaar mede-eigenaar geweest van een bedrijf in de bouwsector. Met veel plezier is dit bedrijf opgebouwd tot een mooie onderneming waar ik heel trots op ben. Toch wilde ik graag iets anders doen. Van kleins af aan ben ik een dierenliefhebber. Paarden zadelmak maken en zich met honden vermaken is als een tweede natuur voor mij. Toen ik mijn eigen hond ging knippen merkte ik dat ik hier veel plezier in had. Door me te verdiepen in het trimmers vak wist ik al snel dat een goed stageadres heel belangrijk is. Gelukkig heb ik deze gevonden en nog wel bij Nederlands beste trimster van dat jaar. Door de juiste techniek en kennis van ieder hondenras kan de hond in het bijpassende of gewenste model getrimd worden.

Ik heb mijn garage verbouwd tot een mooie trimsalon met het benodigde trim gereedschap. Er is onder andere een bad en een trimtafel aanwezig die in hoogte verstelbaar zijn. Op deze manier kunnen grote honden en wat oudere honden makkelijk in of opstappen. Hierdoor krijgen zij geen last van hun gewrichten.

Honden die niet geknipt of geplukt hoeven te worden hebben ook baat bij een bezoek aan Trimsalon met Bubbels. Verhaard uw hond heel erg, breng hem langs en u zult versteld staan hoeveel haar er in de trimsalon achterblijft en hoe mooi uw hond in zijn vacht zit na de behandeling. Natuurlijk kunt u tussen de trimbeurten door altijd langskomen om de ogen vrij te laten knippen of met andere vragen.